t-portal

Spaleti ljut na sudiju: Zbog ovoga traže moj odlazak!

Mjesto za vašu reklamu.

Trener Intera Lučano Spaleti smatra da je sudija Rozario Abizo glavni krivac što je njegov tim ostao bez pobede nad Fiorentinom.

Duel u Firenci završen je 3:3, a Viola je do boda stigla iz penala u 90+11. minutu. Defanzivac Intera Dambrozio je imao kontakt sa loptom u šesnaestercu, što je Abizo okarakterisao kao igranje rukom posle pregledavanja VAR.

Lopta je Dambrozija pogodila u grudi, a ne u ruku. To je bilo očigledno! Jasno se videlo sve. Svi su videli! Svi!“, besneo je Spaleti.

Italijanski strateg je prethodno pokazao na jedanaesterac i za Neroazure, takođe, zbog ruke domaćeg igrača u kaznenom prostoru Viole.

To je više nego očigledan penal, pošto su svi videli da je Fiorentinin igrač igrao rukom. Ali, kod Dambrozija su grudi bile u pitanju“.

Revoltirani Spaleti na kraju nije ni prišao Abizu.

Šta da mu kažem posle svega? Šta on meni da kaže? Da me ubeđuje da je lopta udarila u ruku, a sve je bilo tako očigledno? Znate, ovde nema “ako” ili “ali”, nema “možda”. Sve jasno. I sad će ljudi pričati “Spaleti odlazi”, i tražiti da neko drugi dođe zbog rezultata, a ovakve utakmice su ključne za rezultate“, zaključio je trener Intera.

Klub sa Đuzepea Meace je treći u Seriji A sa 47 bodova, dva više od četvrtoplasiranog Milana, a tri od Rome.

sportklub/t-portal.ba

Mjesto za vašu reklamu.

Komentara

Najnovije

Anketa

Da li vam se sviđa t-portal
  • Dodajte odgovor
Mjesto za vašu reklamu.

Oglas

  • Ovdje može biti vaša reklama