t-portal

Snaga + izdržljivost! Gorivo šampiona HIFA PETROL!

Mjesto za vašu reklamu.

“Snaga i izdržljivost nisu od presudne važnosti samo u sportu. Mnoge utakmice se igraju na terenima i mnogo dalje od sportskih, a vrhunski rezultati se postižu i u poslovnom svijetu. Svakodnevno pravimo odabire i kompromise. Zato smo se mi iz kompanije Hifa Petrol pobrinuli da izbor goriva ne bude još jedan od kompromisa u nizu”, izjavio je direktor maloprodaje u kompaniji Hifa Petrol Vasilij Jenko na konferenciji za medije održanoj povodom predstavljanja novih H Plus premium goriva “Goriva šampiona”, prilagođenih potrebama potrošača.

Kompanija Hifa Petrol je najuspješnija naftna kompanija u BiH, te s toga ima odgovornost da postavlja standarde poslovanja i unapređenja usluga na domaćem tržištu. To je proces koji zahtijeva ulaganja u ljudske i materijalne resurse, čiji je konačni cilj unaprijediti sve segmente poslovanja, kako bi se ispunila očekivanja tržišta i pružili adekvatni odgovori na potrebe potrošača. Imajući u vidu da se potrebe potrošača stalno mijenjaju, Hifa Petrol je predstavila nova H Plus premium goriva – “Goriva šampiona”.

“H Plus su nova, visokokvalitetna goriva posljednje generacije, čiju smo jedinstvenu formulu razvili u saradnji sa britanskom korporacijom, svjetskim liderom u proizvodnji aditiva. Damir Džumhur je sinonim za nevjerovatnu snagu, dok je Amel Tuka drugo ime za maksimalnu izdržljivost. Iz tog razloga smo i odabrali ova dva šampiona za zaštitna lica kampanje. Domaće kompanije trebaju podržati domaće sportiste i ovo je bila idealna prilika za saradnju”, dodao je Jenko.

Upravo je uspjeh ono što je zajedničko kompaniji Hifa Petrol i bh. sportistima, Amelu Tuki i Damiru Džumhuru. Amel i Damir su šampioni na sportskim terenima, a Hifa Petrol u naftnoj industriji, što potvrđuje i činjenica da je Hifa Petrol već nekoliko puta proglašena za najuspješniju naftnu kompaniju u BiH, prema konačnim finansijskim rezultatima.

 

Snaga + Izdržljivost! Gorivo šampiona HIFA PETROL

Snaga + Izdržljivost! Gorivo šampiona HIFA PETROL

Posted by Tešanj Danas on Sunday, 12 August 2018

Klix.ba/ T-portal.ba

Mjesto za vašu reklamu.

Komentara

Najnovije

Anketa

Da li vam se sviđa t-portal
  • Dodajte odgovor
Mjesto za vašu reklamu.

Oglas

  • Ovdje može biti vaša reklama