t-portal

Ronaldo iznenadio djecu iz Tešnja

Mjesto za vašu reklamu.

Ronaldo je napravio sjajan get u Dubrovniku i pokazao da nije arogantan.

Majka ova dva dječaka rođena je i odrasla u Rakovicama kod Tešnja.

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez nedavno su stigli u Dubrovnik, što je privuklo veliku pažnju hrvatskih medija, a upravo je napadač Juventusa danas napravio potez za svaku pohvalu.

Ronaldov boravak u Dubrovniku je pod velikom zaštitom njegovih čuvara koji nijednog trenutka ne dopuštaju da se bilo ko nepoznat približi Portugalcu, bilo da se radi o djeci ili fanovima koji žele autogram ili slučajnim prolaznicima koji i ne znaju o okme se radi.

Kada je Ronaldo izažao na ulice Dubrovnika, brojni fanovi pokušavali su doći do njega kako bi dobili autogram ili napravili fotografiju, no to nije uspio niko osvim dvojica braće s Lopuda koje je nogometaš Juventusa oduševio svoijm potezom.

“Ronaldo je krenuo prema molu čim smo ga mi vidjeli.

Njegov security je zaustavljao ljude jer su se htjeli fotografisati s njim, a on to nije htio. Vidjeli smo da je slobodan prostor na plaži i čim je došao na mol, dao nam je znak da mu dobacimo loptu, potpisao nam se na nju i bili smo veoma uzbuđeni zbog toga”, rekli su za RTL Danas Luka i Leo Pulić.

Mjesto za vašu reklamu.

Komentara

Najnovije

Anketa

Da li vam se sviđa t-portal
  • Dodajte odgovor
Mjesto za vašu reklamu.

Oglas

  • Ovdje može biti vaša reklama