t-portal

Roben: Razmišljao sam o odlasku, fudbal nije uvek fer

Mjesto za vašu reklamu.

Doskorašnji igrač Bajerna Arjen Roben, koji je proveo deceniju u Minhenu, u jednom je trenutku, revoltiran zbog navijača, razmišljao o odlasku iz tog kluba.

Arjen nedavno je odigrao poslednji meč u dresu Bajerna. Pošto je uveden u igru, Holanđanin se na meču poslednjeg kola protiv Ajntrahta, koji su Bavarci dobili sa 5:1, u 78. minutu upisao u listu strelaca.

Navijači nemačkog šampiona su ga ispratili ovacijama, što ne čudi kada se uzme u obzir broj godina i učinak koji je ostvario u Minhenu. Ipak, stvari nisu uvek bile idilične, a odnos između Robena i dela ljubitelja Bajerna dostigao je kritičnu tačku tri dana posle izgubljenog finala Lige šampiona protiv Čelsija 2012. godine.

U prijateljskoj utakmici između Bajerna i reprezentacije Holandije, Roben je izviždan na „Alijanc Areni“.

Ugovorom je dogovoreno da ja na tom meču igram za Holandiju, ali ta informacija nije bila dovoljno dobro prezentovana. Na konferenciji za medije pre meča predstavljen je moj dres, čija polovina je bila u bojama nacionalnog tima, a polovina u bojama Bajerna“, objasnio je Roben u intervjuu za „Gol“ i „Spoks“ i dodao:

Moguće je da su navijači zbog toga očekivali da ja igram za obe ekipe. Neki su počeli da zvižde, ali to nisu bili pravi navijači Bajerna. Ali, nije bilo samo negativnih reakcija, dobio sam i dosta podrške“.

Mjesto za vašu reklamu.

Dodaj komentar

Najnovije

Anketa

Da li vam se sviđa t-portal
  • Dodajte odgovor
Mjesto za vašu reklamu.

Oglas

  • Ovdje može biti vaša reklama