t-portal

Migranti brutalno pretukli djevojku: Napali je bez razloga, psovali joj, a onda su počele batine

Mjesto za vašu reklamu.

Video iz Njemačke prikazuje ženu sa teškim povredama lica, koja govori da su je migranti pretukli bez ikakvog razloga dok su je nazivali k*čkom.

Snimak koji je okačila Stefani Kickhof skupio je pola miliona pregleda. Žrtva brutalnog napada se u videu zahvaljuje kencelarki Angeli Merkel što je otvorila granice i obogatila kulturu zemlje.

Njemačka je doživjela drastičan skok nasilnih krivičnih djela od početka migrantske krize 2015 godine. Ministarstvo unutrašnih poslova je saopćilo da je broj krivičnih djela koji su počinili migranti iznosi 402.741 što čini nevjerovatnih 27.6posto krivičnih djela u cijeloj zemlji.

Njemačka vlast nije uspjela da implementira efikasnu strategiju za suzbijanje migrantskog nasilja, što je slučaj i sa drugim zemljama Evrope. Sa druge strane velik broj Njemaca nezadovoljan je ponašanjem režima koji implementira cenzuru na društvenim mrežama pod izgovorima „govora mržnje“ i „širenja predrasuda“.

Snimak je više puta uklanjan sa društvenih mreža pod opravdanjem da krši pravila političke korektnosti. Određeni broj komentara je napadao žrtvu prebijanja da širi rasizam, jer pominje ko su napadači.

avaz.ba/t-portal.ba

Mjesto za vašu reklamu.

Komentara

Najnovije

Anketa

Da li vam se sviđa t-portal
  • Dodajte odgovor
Mjesto za vašu reklamu.

Oglas

  • Ovdje može biti vaša reklama