t-portal

MEPROMEX: Potrebni kuhari i konobari

Mjesto za vašu reklamu.

Za potrebe novog, modernog caffe/restoran/slastičarna visoke kategorije koji se  nalazi na II spratu TC Mepromex Tešanjka ušuškan u prijatnom ambijentu raspisujemo konkurs za prijem u radni odnos  kandidata svih profila i zanimanja, poželjno sa radnim iskustvom.

U želji da postanemo lider u ovom dijelu Tešnja, sa prepoznatljivom uslugom i kvalitetom rada, od kandidata će se tražiti visok nivo profesionalizma, želja za učenjem, napredovanjem, stalnim usavršavanjem i poslovnom etikom, da se prilagođavaju savremenim trendovima.  Pozicije za koje je otvoren konkurs su sledeće:

  1. Konobar m/ž – 4 izvršilaca
  2. Glavni kuhar m/ž – 3 izvršilaca
  3. Pomoćni kuhar m/ž– 2 izvršilaca

 

Za pozicije 1,2 i 3 traži se sposobnost rada na računaru, dobre organizacione sposobnosti, sposobnost za samostalno obavljanje više različitih zadataka u uslovima povećanog pritiska i sa striktnim vremenskim rokovima.

Za sve pozicije će prednost imati kandidati sa radnim iskustvom na istim ili sličnim poslovima.

Prijave na oglas dostaviti elektronski na e-mail adresu: marketingmepromex@gmail.com sa obaveznom naznakom: Oglas za prijem u radni odnos (navesti poziciju za koju se prijavljujete na oglas) ili pozvati na broj telefona + 387 63 907 719.

Prijava na oglas treba da sadrži:

  1. Propratno pismo,
  2. CV ili biografiju sa detaljima o prethodnom radnom iskustvu,
  3. Kopiju stečene diplome,
  4. Svu prateću dokumentaciju kojom se mogu dokazati podaci navedeni u biografiji, ukoliko takva dokumentacija postoji (kopije: pisma preporuke, radne knjižice, potvrde o poznavanju stranih jezika i rada na računaru, potvrde o edukacijama, obukama i sl.).

Početna plata od 700 KM, osiguranje, te mogućnost napredovanja i usavršavanja.

Kandidati koji ispune uslove iz konkursa bit će pozvani na razgovor. Prijave koje nisu zadovoljile uslove iz konkursa neće se dalje razmatrati u postupku prijema, a kandidati o tome neće biti posebno obaviješteni.

Konkurs ostaje otvoren do 17.08.2018.godine.

Antena-radio.ba

Mjesto za vašu reklamu.

Komentara

Najnovije

Anketa

Da li vam se sviđa t-portal
  • Dodajte odgovor
Mjesto za vašu reklamu.

Oglas

  • Ovdje može biti vaša reklama