t-portal

Ibrahimović postigao najčudniji gol u svojoj karijeri

Mjesto za vašu reklamu.

Fudbaleri LA Galaxyja sinoć su u velikom gradskom derbiju remizirali protiv Los Angelesa sa 1:1.

LA Galaxy je na početku sezone upisao pobjedu protiv gradskog rivala u nevjerovatnom debiju Zlatana Ibrahmovića, ali sinoć su meč završen bez pobjednika. Do prednosti je stigao Galaxy u 15. minuti utakmice, a strijelac je bio ko drugi nego Ibrahimović.

Međutim, ovo je bio jedan od najčudnijih golova za Zlatana u dosadašnjoj karijeri. Ibra se prvo sjajno snašao u kaznenom prostoru i uputio udarac, a evidentno je bilo da je lopta prešla gol liniju što sudija u prvi mah nije vidio.

Nakon protesta igrača Galaxyja odlučio je da pogleda VAR, a nakon toga je potvrdio da je to bio gol koji je postigao Ibra. I sam Zlatan je nakon utakmice potvrdio da je to bio veoma čudan trenutak za njega. Utakmica se završila rezultatom 1:1, a gol za goste postigao je Carlos Vela iz penala.

“Odavno nisam postigao čudniji gol. Mislim, toliko dugo se čekalo da sudija pogleda VAR i prizna gol iako je odmah bilo jasno šta se desilo. Možda je ovo i najčudniji gol za mene, jednostavno tako sam se osjećao”, rekao je Ibra nakon utakmice.

sportsport.ba

Mjesto za vašu reklamu.

Komentara

Najnovije

Anketa

Da li vam se sviđa t-portal
  • Dodajte odgovor
Mjesto za vašu reklamu.

Oglas

  • Ovdje može biti vaša reklama