t-portal

HIFA PETROL OTVORILA MALOPRODAJNI OBJEKAT U CAZINU

Mjesto za vašu reklamu.

U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrol-a, pored visokokvalitetnih HPLUS goriva vrhunskih perfomansi, nalazi se brendirana trgovina “HP SHOP”, vlastita linija motornih ulja HG Line, vulkanizerski servis, cafe, autopraonica i široki asortiman robe po vrlo povoljnim cijenama.

Otvorenjem ove poslovne jedinice direktno je obezbijeđeno devet novih radnih mjesta.

“U 2017. i 2018. godini ostvarili smo fantastične rezultate. Pored uvođenja premium Hplus Euro 6 visokokvalitetnih goriva, u toku je rebrending svih pumpi Hifa Petrol-a u skladu sa novim korporativnim bojama – crna, bijela i crvena. Otvaranjem novih devet radnih mjesta u Cazinu, broj uposlenika u Hifa Petrol-u je trenutno preko 380.
Kompanija Hifa Petrol je najuspješnija naftna kompanija u BiH, te stoga ima i odgovornost da postavlja standarde poslovanja i unapređenja usluga na domaćem tržištu. To je proces koji zahtjeva ulaganja u ljudske i materijalne resurse. Hifa Petrol nastavlja zacrtani put i prati svjetske i evropske standarde kada je u pitanju poboljšanje kvaliteta. Mi konstantno imamo zadatak da unapređujemo sve segmente poslovanja kako bi ispunili očekivanja tržišta, te odgovorili na potrebe naših kupaca”, navodi u svome obraćanju vlasnik i direktor Hajrudin Ahmetlić.

Po Hifa Petrolovoj dugogodišnjoj tradiciji, povodom otvorenja pumpe prvih 300 kupaca bit će nagrađeno s gratis Hplus Euro 6 gorivom u vrijednosti od 20 KM i prigodnim poklonima. Također, direktor firme Hifa Petrol uručio je porodici Dervišević donaciju u vrijednosti od 10.000,00 KM za liječenje blizanaca Ammara i Davuda.

HPLUS slogan kampanje “Snaga i izdržljivost” najbolje opisuje visokokvalitetna goriva koja osiguravaju smanjenu potrošnju, veću snagu i bolje performanse. HPLUS su nova, visokokvalitetna goriva posljednje generacije, čija je jedinstvena formula razvijena u saradnji sa svjetski renomiranom korporacijom – liderom u tehnologiji aditiva.

Hifa Petrol odobrava popust od 0,05 KM (pet feninga) po litru goriva bilo koje vrste, za sve vrste plaćanja svim aktivnim članovima BIHAMK.

Za ostvarivanje prava na besplatno pranje vozila, gratis zamjenu ulja, gratis montažu guma i balansiranje posjetite i pitajte osoblje na pumpi.

Radno vrijeme ove benzinske pumpe je 00:00-24:00.

Mjesto za vašu reklamu.

Komentara

Najnovije

Anketa

Da li vam se sviđa t-portal
  • Dodajte odgovor
Mjesto za vašu reklamu.

Oglas

  • Ovdje može biti vaša reklama